Vianočna pesnička :D

24. prosince 2011 v 15:04 |  Ostatné
Keď su už tie vianoce tak vám tu dám nejaké vianočne pesničky :) Šťastné a Veselé ! :* :)




 

Krása

24. prosince 2011 v 14:55 |  Ostatné
Fúúúú Krajšie vianoce som si ani nemohla priať ! :D Vonku sneži a po celom byte voňajú vianočne koláčiky :D užasne ..neskor vám tu dám aj fotku :P

Blog :D

28. listopadu 2011 v 22:05
Strašne sa mi páči jeden blog je úplne ppeckový :D http://zrzka11.blog.cz/ navštivte ho ! ;DD Sú tak suprové fotky a to dievča je strašne sympatické :D tak šup šup tam :DD
 


Nina & Ian Kiss ♥

27. listopadu 2011 v 13:42 |  Ian Somerhalder
Konečne ! :D Tu máme fotku kde sa Nina a Ian pozkavaju :DD Rozkošné :))


Filmography

27. listopadu 2011 v 13:36 |  Nina Dobrev
Filmy , Seriály kde Nina hr- American Empire (2011)
- The Vampire Diaries (2009 - 2011)
- Merry Madagascar (2009)
- Degrassi : The Next Generation (2006-2009)
- Chloe (2009)
- Degrassi Goes Hollywood (2009)
- Eleventh Hour (2009)
- You Got That Light (2009)
- The Border (2008)
- Mookie's Law (2008)
- The American Mall (2008)
- Never Cry Werewolf (2008)
- My Daughters Secret (2007)
- Fugitive Pieces (2007)
- Too Young to Marry (2007)
- The Poet (2007)
- How She Move (2007)
- Away from Her (2006)
- Playing House (2006)
- Repo! The Genetic Opera (2006)

Konečne !:))

27. listopadu 2011 v 13:22 |  Ostatné
ľudia ! :DD Včera nám konečne nasnežiloo ! :P :D Není toho dajak veľa ale aj to sa počíta :D


Aaach ! ♥ ♥

25. listopadu 2011 v 15:30 |  Twilight ♥
Milujém túto pesničku ♥ Som na nej úplne závisla :DD a to aj preto lebo je to soundtrak k Usvitu :D


Ninaaa

25. listopadu 2011 v 14:06 |  Nina Dobrev
Jedna nová fotečka Niny pre časopis Seventeen ;D


The vampire diaries :))

25. listopadu 2011 v 14:02 |  Ostatné
Máte radi The vampire diaries ?? Ja áno .. :D 5.januára.2011 vychádza 10 časť 3série ♥ už sa neviem dočkaťťťť ! :DD


Video ktore ste už videli (možno)

25. listopadu 2011 v 13:29 |  Twilight ♥


Ten pôrod bol hnusný :/ Radšej pri tom nejedzte fuuuj :(

Kam dál